Friday, 23 October 2009

The Strange Bakery

Bilden lånad från deras blogg

Vet inte om någon har sett denna blogg än. För mig var den fullkomligt ny
trots mitt eviga letande efter bloggar.

Det är inte så svårt att förstå meningen med bloggen, de samlar recept i den som vi kan gå in och ta. Det är ett evigt rundspringande och jagande efter recept på internet, flera stycken av mina arbetskollegor kommer till mig och frågar om något recept på ditt och datt.
Jag är inget uppslagsverk men jag kan rätt mycket tack vare min pappas härliga sätt att visa vad han lagar.

Men nog om mig. Det är tre killar som ligger bakom denna blogg.
Chili, somogyvari och kaggemannen. De beskriver sig själva i något inlägg som de tre musketörerna i bageriet. Går tydligen en utbildning i sin hemstad och planerar att starta ett eget litet surdeg och stenugns bageri.

Chili är den som uppdaterar bloggen mest, han har sedan tidigare redan 4 bloggar och ska ha haft ännu fler. Otroligt att man hinner med måste jag säga!
The Strange Bakery har över 150 inlägg, startades 15 maj i år och har redan fått 18 000 besökare.

Jag gillar deras header med slutklämmen inom citationstecken : Guds Gåva till människan. Och när jag anonymt frågar chili vem som sagt så. Skrattar han som en tokfan och jag sitte där lika nollställd som innan.
Visst är chili galen, de är galna alla tre men jag gillar deras blogg.
Den har något visst i sig som många andra inte har. De bjuder inte på sig fullt ut men sen är det ju också bara en bakblogg.

Jag väntar med spänning om denna blogg även finns om ett år. Har de tre bagarna startat ett eget litet stenugns bageri eller har allt bara runnit ut i sanden.

Ni får inte 5 breadsticks! Ni kan mycket väl baka era egna...
Men 3 stycken är ni värda för att ha fångat mitt intresse.

4 comments:

 1. Du har bannemej humor, riktig sådan. Det gillar jag! Tack för att du rostade oss!

  ReplyDelete
 2. hej hej kikar in och önskar dig en skönt kväll kram kram

  ReplyDelete
 3. Hej!

  Jag hittade din blogg på bloggpluss. Är du nöjd med trafiken du får därifrån? Jag är inte det och jag har hittat bättre gratis surfar.
  Om du tittar in på min blogg: http://buriram.nu så har du många bättre alternativ. Och alla är gratis. Ett bra sätt att öka rankingen hos bloggportalerna och google. Lycka till!

  Per Rollemark

  ReplyDelete